Storingen

Hype Automatisering levert diensten en verbindingen van verschillende leveranciers en internet providers. Elke leverancier en provider heeft zo zijn geplande onderhoudsmomenten en / of onderbrekingen c.q. storingen, waardoor de geleverde dienst niet optimaal of helemaal niet functioneert. Hoewel Hype Automatisering hier geen enkele invloed op kan uitoefenen kunnen we u op zijn minst wel op de hoogte brengen van deze onderhoudsmomenten en/of storingen. Hieronder vindt u een overzicht met verwijzingen naar de status pagina’s van nagenoeg alle leveranciers en internet providers waar wij mee samenwerken.

Let wel, Hype Automatisering is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de getoonde informatie, hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.

Routit https://cspreporter.nl

I4networks https://www.i4networks.nl/netwerkmeldingen/

KPN https://www.kpn.com/storing

WeServe http://status.weserve.nl/

Safenet https://status.safenetid.com/

Duo https://status.duo.com/

Microsoft MFA https://status.azure.com/nl-nl/status

MS Office365 https://portal.office.com/servicestatus


Storing overzicht van diverse andere producten en leveranciers (niet Hype specifiek maar zeker zo interessant)

https://allestoringen.nl/

​​

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer