Over ons

Enterprise oplossingen voor het MKB

Ons doel is het realiseren van slimme en innovatieve IT infrastructuren. Zodat organisaties overal, snel en veilig, de beschikking hebben over hun kritische applicaties en data. Dit doen we door het geven van strategisch advies, ontwerpen, bouwen en beheren van de volledige infrastructuur.

We gebruiken hiervoor producten van marktleiders zoals Microsoft, VMware en Citrix op softwaregebied en HP, Cisco en Aerohive op hardwaregebied. Deze zetten we zo in dat er een geheel ontstaat dat groter is dan de delen waaruit het is opgebouwd.

Het slim inzetten van IT oplossingen is onze kracht en onze passie. Wij realiseren dit door de inzet van zeer ervaren specialisten die hun sporen hebben verdiend. Specialisten die verder gaan dan een “out of the box” product. Kwaliteit leveren door kwaliteitsmensen.

Onze visie

Businessmodellen veranderen snel en worden plaats en tijd onafhankelijk. Het doel is efficiëntere en meer servicegerichte processen te realiseren. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en organisaties moeten creatiever worden om hun klanten te binden en te behouden. In het licht van deze ontwikkelingen is de IT infrastructuur van cruciaal belang.

Onze missie

Het realiseren van slimme inzet en innovatieve inrichting van IT infrastructuur zodat onze klanten altijd, overal, snel en veilig de beschikbaarheid hebben over hun kritische applicaties en data.

Onze bijdrage

Hype Automatisering gelooft in lokaal werk met lokale mensen en lokaal bijdragen aan een betere samenleving. Daarom steunen wij doelen uit onze regio die wat extra’s doen voor kinderen en hun ouders. Wij steunen het Ronald McDonald Kinderfonds, Kinderhospice Binnenveld uit Barneveld en de stichting No-Kidding.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer