Glasvezel

cloudet fiber header

Cloudet fiber tot aan de voordeur

Hype Automatisering te Barneveld brengt vanuit de naam Cloudet fiber glasvezel internet tot elke voordeur op de bedrijventerreinen De Valk, De Harselaar en De Briellaerd. Hype levert hoogwaardige glasvezelverbindingen tegen een scherpe prijs. Hierdoor wordt zakelijk glasvezel nu echt beschikbaar voor elke organisatie. Van ZZP'er tot multinational.

aanmelden cloudet fiber

Waarom zakelijk glasvezel?

Met zakelijk glasvezel bent u klaar voor de toekomst. Software (ERP/CRM) wordt meer en meer als dienst vanuit "de cloud" aangeboden. Deze software ‘draait’ dus niet meer bij u. Traditionele telefonie wordt in hoog tempo ingehaald door VOIP. U bespaart hiermee vele tientallen procenten op belkosten en als u als VOIP gebruiker belt met een andere VOIP gebruiker, dan is uw gesprek vaak zelfs gratis. Daarnaast heeft KPN recent besloten niet meer te investeren in nieuwe of reeds bestaande ISDN netwerken. KPN heeft aangekondigd om per 1 september 2019 te beginnen met het uitfaseren van bepaalde ISDN1 en ISDN2 verbindingen.

Uw back-up kunt u voortaan met gemak online laten verzorgen door uw ICT partner en video wint steeds meer terrein ten opzichte van spraak. Diverse locaties van bedrijven kunnen via glasvezel eenvoudig met elkaar verbonden worden middels IP-VPN technieken tegen hele lage kosten.

Het is niet de vraag 'of' glasvezel noodzakelijk wordt, maar het is de vraag 'wanneer' glasvezel noodzakelijk wordt.

Vraagbundeling

Op 15 januari van dit jaar zijn we gestart met een vraagbundelingsaktie met als doel om in 3 maanden tijd tenminste 40 bedrijven bereid te vinden deel te nemen aan dit vooruitstrevende project. 1 april was de datum om te bepalen of het project haalbaar is.

Op 1 april konden we de ondernemers op De Briellaerd, De Harselaar en De Vlak laten weten dat het project geslaagd is.

cloudet fiber

De schop gaat in de grond

Inmiddels is er op de achtergrond veel werk verricht. Er is een aannemer geselecteerd die de graafwerkzaamheden gaat uitvoeren. Ondertussen is er een nieuwe wijkkast geplaatst langs de Stationsweg en alle deelnemende bedrijven zijn bezocht voor de zogenaamde “schouw”.

Het project verloopt sneller dan we verwacht hadden. Daarom gaan we ervan uit dat alle deelnemende bedrijven nog dit jaar aangesloten zijn op het nieuwe netwerk.

Toch nog deelnemen?

Deelname is nog steeds mogelijk en snelle inschrijvers kunnen wellicht nog dit jaar aangesloten zijn op dit nieuwe netwerk.
De eenmalige kosten zijn nog steeds slechts € 500,-.
Dit zal op korte termijn verhoogd worden naar € 1.500,-. De oplevertermijn zal dan ook circa 20 weken vanaf inschrijving gaan bedragen.

Snel inschrijven = profiteren van de lage eenmalige kosten + oplevering in Q4 van dit jaar!

Kosten

Bedrijven kunnen aanvankelijk kiezen uit de volgende verbindingen met bijhorende kosten:

50 mbit
100 mbit
250 mbit

* Eenmalige aansluitkosten: € 500,-

liever 8 ip adressen

U kunt kiezen uit de volgende routers:

cisco router
ubiquiti router
ubiquiti router managed
eigen router

* Exclusief optionele configuratie van de router

Contact

Wilt u deelnemen in dit project? Heeft u nog vragen? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via ons algemene nummer: 0342-400510. U kunt uw vraag ook per mail stellen via glasvezel@hype.nl.

aanmelden cloudet fiber-ik heb nog vragen

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer