Spam-/virusfilter

De eerste verdedigingslinie tegen phishing, spam en virussen

De uitdaging

E-mail is een onmisbaar communicatiekanaal, maar kan uw organisatie ook kwetsbaar maken. Bijna driekwart van alle verzonden e-mails is spam of bevat een virus. Dat is een risico en al deze mails nemen onnodig veel tijd van uw medewerkers in beslag. Daarnaast wordt uw mailserver belast, waardoor het mailverkeer trager kan worden.
Cloudet biedt een handige, externe oplossing. We checken elke mail op spam en virussen, voordat het bij u aankomt. Het spam- en virusfilter draait op een van onze servers, dus u hoeft er niets voor te installeren. Alleen legitieme, schone e-mails sturen we door naar uw server of e-mailbox.

De oplossing

Beveilig uw netwerk tegen spam-, virus-, phishing- en malware-aanvallen. Er worden doorlopend nieuwe middelen gebruikt om te proberen gevoelige gegevens te stelen of uw netwerk te infecteren met virussen.

Ons spamfilter wordt daarom ook continu verbeterd en aangepast om hier direct op in te spelen. Het extra beschermende niveau dat het inkomend filter biedt, zorgt voor extra redundantie en continuïteit van uw e-mailafleveringsproces. Wanneer uw mailserver onbereikbaar is, zetten onze filtersystemen de inkomende e-mail in de wachtrij. Als uw server weer beschikbaar is, wordt de mail direct alsnog afgeleverd.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer