Online backup

Uw data veilig in ons datacenter

De uitdaging

Uw bestanden behoren tot de meest waardevolle bezittingen van uw bedrijf. Het is van groot belang dat uw gegevens veilig zijn en -in geval van een calamiteit- snel weer beschikbaar zijn.
Een goede backup is onmisbaar wanneer u per ongeluk een map of bestand verwijderd of wanneer uw bestanden worden versleuteld door een virus.

De oplossing

Het is belangrijk dat uw data op een externe locatie wordt bewaard. Gebeurt dit niet, dan kan uw backup verloren gaan in het geval van brand of diefstal. Een back-up op een aangekoppelde USB-schijf kan worden versleuteld door een virus.

Onze online back-up service draagt bij aan een veilige en stabiele IT-omgeving. De online back-up verzekert u ervan dat er altijd een exacte kopie van uw kostbare bestanden en bedrijfsgegevens beschikbaar is in ons datacenter. Uw backup wordt versleuteld opgeslagen waardoor uw gegevens niet zichtbaar voor ons zijn.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer