Monitoring

Pro-actieve signalering

De uitdaging

Steeds meer bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van een snel en betrouwbaar computernetwerk. Onze proactieve monitoring geeft inzicht in het gebruik van het netwerk en het ontstaan van mogelijke knelpunten. Voorkomen is beter dan genezen!
Onze escalatiedienst bestaat uit ervaren engineers en consultants die bekend zijn met uw netwerk. Wij volgen actief de meldingen uit ons monitoringsysteem op om problemen te voorkomen en te verhelpen.

De oplossing

Ons monitoringsysteem maakt gebruik van alle gangbare monitoringprotocollen, waaronder SNMP, WMI en PowerShell. Het systeem brengt automatisch uw netwerk in kaart, zonder dat hiervoor agents moeten worden geïnstalleerd.

Dankzij duizenden sensors, kunnen we alle besturingssystemen, servers, storage en netwerkcomponenten eenvoudig monitoren.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer