E-mail, contacten en agenda's

Overal synchroom dankzij Microsoft Exchange

De uitdaging

Uw gebruikers willen overal toegang tot hun mail, contactpersonen en agenda’s. Vanaf hun telefoon, tablet, laptop of een virtuele desktop. Microsoft Exchange biedt hen al jaren deze mogelijkheid. Veilig, stabiel en betrouwbaar.
Maar welke Exchange Server sluit het beste aan op uw wensen? Wilt u deze bij u op locatie hebben? In een van onze datacenters? Of rechtstreeks afnemen van Microsoft via Office 365 Exchange Online?

De oplossing

Het is nu gemakkelijker dan ooit om uw gebruikers te voorzien van de zakelijke e-mail die ze nodig hebben om productief te blijven. Dankzij de automatische patches van Hosted Exchange hoeft u zelf niet meer de tijd en moeite te nemen om uw systeem te onderhouden. Geef uw gebruikers een in-place archief zodat ze al hun belangrijke gegevens op één plaats kunnen bewaren. En geef ze overal toegang tot e-mail, agenda’s en contactpersonen, via alle bekende browsers en vanaf verschillende apparaten. De integratie met Outlook betekent dat ze profiteren van een uitgebreide en vertrouwde e-mailervaring met offlinetoegang.

Wij leveren Exchange on-premises, in de private en public cloud.

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u hiermee akkoord.Lees meer