E-mail, contacten en agenda's

Overal synchroom dankzij Microsoft Exchange

De uitdaging

Uw gebruikers willen overal toegang tot hun mail, contactpersonen en agenda’s. Vanaf hun telefoon, tablet, laptop of een virtuele desktop. Microsoft Exchange biedt hen al jaren deze mogelijkheid. Veilig, stabiel en betrouwbaar.
Maar welke Exchange Server sluit het beste aan op uw wensen? Wilt u deze bij u op locatie hebben? In een van onze datacenters? Of rechtstreeks afnemen van Microsoft via Office 365 Exchange Online?

De oplossing

Het is nu gemakkelijker dan ooit om uw gebruikers te voorzien van de zakelijke e-mail die ze nodig hebben om productief te blijven. Dankzij de automatische patches van Hosted Exchange hoeft u zelf niet meer de tijd en moeite te nemen om uw systeem te onderhouden. Geef uw gebruikers een in-place archief zodat ze al hun belangrijke gegevens op één plaats kunnen bewaren. En geef ze overal toegang tot e-mail, agenda’s en contactpersonen, via alle bekende browsers en vanaf verschillende apparaten. De integratie met Outlook betekent dat ze profiteren van een uitgebreide en vertrouwde e-mailervaring met offlinetoegang.

Wij leveren Exchange on-premises, in de private en public cloud.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer