Blue10

Automatiseert jouw administratie

Cloud software voor het automatiseren van administratieve processen

Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is Blue10 de assistent op de financiële administratie, waarbij gebruikers de controle en het overzicht houden over de verschillende administratieve processen binnen de organisatie.
Met Blue10 komen boekingsdocumenten (facturen, pakbonnen en bonnetjes) in één systeem samen en worden naadloos verwerkt in de financiële administratie. Facturen kunnen bovendien eenvoudig rondgestuurd worden in de organisatie voor de gewenste goedkeuring en zijn in het digitale archief snel en eenvoudig terug te vinden. Met Blue10 heb je altijd en overal inzicht in jouw administratie.

De belangrijkste voordelen van Blue10:

  • Eenvoudig boeken, goedkeuren en terugzoeken van facturen
  • Zelflerende documentherkenning
  • Transparant prijsmodel: maandabonnement inclusief implementatie, support en onbeperkt aantal administraties en gebruikers

Kijk voor meer informatie op www.blue10.com

Bekijk de video en maak kennis met Blue10 https://youtu.be/yrTY3DIYpwk

Blue10 automatiseert jouw administratie

Blue10 helpt organisaties metcloudsoftwarevoor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes.Daarmee is Blue10deassistent op de financiële administratie, waarbijgebruikersdecontrole enhetoverzichthoudenover de verschillende administratieve processen binnen de organisatie.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer