Bestanden delen

Met Citrix ShareFile

De uitdaging

Beschikt uw organisatie over een netwerkschijf met alle bestanden? Wellicht heeft u hier voor iedere afdeling of projectgroep een map gemaakt met toegangsrechten voor de juiste medewerkers. Bent u op zoek naar een manier om deze bestanden onderweg eenvoudig te benaderen?
Wilt u de mogelijkheid deze bestanden eenvoudig te delen met personen binnen en buiten uw organisatie? Wilt u bestanden offline beschikbaar maken op uw telefoon of tablet?

De oplossing

Dan biedt Citrix Sharefile uitkomst! Met deze dienst beschikt u over uw eigen clouddienst voor het delen en synchroniseren van bestanden. ShareFile biedt de mogelijkheid uw netwerkschijf overal mee naar toe te nemen en eenvoudig te delen met klanten of collega’s.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer