Virtuele servers

Onbeperkte rekenkracht

De uitdaging

Een server bij u op locatie – ook wel on-premises genoemd – heeft een aantal nadelen. De aanschaf van hardware kan een grote investering vergen. Daarnaast kunnen er onderdelen kapot gaan en is het lastig de server volledig redundant uit te voeren, waardoor u het risico loopt dat er een server uitvalt.
Daarnaast heeft de server onderhoud nodig, kunnen meerdere servers samen een forse hoeveelheid stroom verbruiken en hebben ze goede koeling nodig. Deze problemen ondervangt u door uw servers onder te brengen in de cloud.

De oplossing

Cloudet is gespecialiseerd in het hosten van private cloudomgeving met maatwerkservers. Of u nu behoefte heeft aan 1 server voor uw mail en bestanden of 30 servers voor geavanceerde line-of-business toepassingen, point of sale systemen of hoogbeschikbare productielijnen, u bent bij ons aan het goede adres.

Wij hosten Linux en Windows Server servers in onze eigen datacentra in Nederland. Uw data blijft van u en u weet altijd waar uw waardevolle gegevens zich bevinden.

  • Een nieuwe server in enkele minuten
  • Eenvoudig servers toevoegen en verwijderen
  • Maandelijkse facturatie
  • Geen starttarief
  • Uitgebreide maatwerkmogelijkheden
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer