Private en public cloud

Onbeperkte mogelijkheden

De uitdaging

Met de inzet van Cloud computing kunnen organisaties zich weer volledig richten op hun kerntaken. Complexe IT kan met de inzet van Private Cloud- en Public (Azure en Office 365) Cloudtechnologie getransformeerd worden naar flexibele en gebruiksvriendelijke oplossingen. De toegang tot applicaties en gegevens blijft onder controle van uw organisatie maar de beheerslast en de vaak forse

initiële investeringen blijven achterwegen. Wij zien Cloudtechnologie als een moderne en zeer flexibele oplossing en hebben ruime ervaring in het opzetten en ontsluiten van uw Private Cloud, Microsoft Azure Public Cloud, Office 365 Public Cloud of een combinatie van deze.

Met de Cloud-oplossingen van Cloudet behoudt u de volledige controle.

De oplossing

Kenmerkend voor Private Cloud is het private karakter van het ICT-infrastructuurplatform dat via cloud computing wordt geleverd. Afhankelijk van de specifieke bedrijfssituatie, richten onze specialisten het gewenste platform voor u in. Bent u een (middel-)grote onderneming, dan is de ICT-infrastructuur meestal in eigen beheer. We spreken van een ‘echte’ Private Cloud wanneer u de ICT-diensten niet traditioneel inricht maar schaalbaar en flexibel en daarbij ook de abonnementskosten. Het beheer kunt u zelf doen of via Managed Services uitbesteden aan onze specialisten.
  • Eigen datacenters in Nederland
  • 2-datacenterconcept met eigen dark fiber
  • Zeer hoge beschikbaarheid (t/m 99,99%)
  • Uitstekende en heldere afspraken (SLA)
  • Maatwerk tegen aantrekkelijke prijs

Public cloud

  • Gestandaardiseerde diensten
  • Lage abonnementskosten per maand
  • Abonnement en implementatie via Cloudet
  • Flexibel en schaalbaar
  • Altijd up-to-date met uw software
Publieke cloud onderscheidt zich van andere clouddiensten door het brede aanbod tegen lage kosten. Daar zit echter wel een ‘maar’ aan. In tegenstelling tot private cloud kunt u niet zoveel zelf inrichten of bepalen wat u wilt. Ondanks die beperking kunnen de voordelen van een gestandaardiseerd aanbod aan diensten tegen lage abonnementsgelden u uitstekend van pas komen.
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer