Office 365 op Citrix

Dankzij Shared Computer Activation (SCA)

Wat is Shared Computer Activation (SCA)?

Wat is Shared Computer Activation (SCA) voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365?

Shared Computer Activation (SCA) is een productactiveringsmethode die het mogelijk maakt dat meerdere Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 gebruikers dezelfde hardware delen.

Office 365 wordt gelicentieerd per gebruiker en SCA zorgt ervoor dat gebruikers van Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 passend gelicentieerd zijn.

Met deze methode bieden Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 standaard ondersteuning voor RDS scenario’s en is het niet langer noodzakelijk MSI-software te installeren.

SCA kan worden gebruikt in de volgende scenario’s:

  • Individuele klanthosting (dedicated on-premises)
  • Windows Azure omgeving
  • Individuele hosting door derden (dedicated third-party hosted)

Gedeelde hosting door derden (multi-tenant third-party hosted) is nu toegestaan voor Shared Computer Activation (SCA) via gekwalificeerde cloud partners die voldoen aan bepaalde criteria.

Welke edities van Office ondersteunen Shared Computer Activation?

De Shared Computer Activation methode werkt met Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365. Alle abonnementen die deze producten bevatten, zijn in staat Shared Computer Activation te gebruiken.

Voordelen van shared computer activation

Het grote voordeel van SCA voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 is dat het klanten keuzevrijheid en flexibiliteit biedt. SCA biedt klanten de mogelijkheid bestaande licentieinvesteringen voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 te behouden tijdens de migratie naar de cloud.

Klanten kunnen een keuze maken tussen het hosten op locatie of in het datacenter van een geautoriseerde Service Provider. De kosten voor cloud infrastructuur kunnen worden verlaagd door Hype Automatisering uw bestaande licenties voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 te laten gebruiken.

U kunt samenwerken met Hype Automatisering om de voordelen van SCA voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 te benutten. Hype Automatisering is een geautoriseerde SCA Partner, wat ons toestaat uw Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 licenties te gebruiken op de cloud infrastructuur van uw keuze.

Meer informatie

Voor meer informatie over Shared Computer Activation kunt u contact met ons opnemen via info@hype.nl of (0342) 400 510.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer