Systeembeheer

Vakkundig beheer op afstand of bij u op locatie

De uitdaging

Iedere organisatie heeft zijn eigen cruciale IT omgeving. Het netwerk, de servers maar vooral de applicaties en data waar het om draait. Deze omgeving moet altijd beschikbaar zijn, flexibel aangepast kunnen worden aan nieuwe eisen en snel zijn.
Maar als dit is gerealiseerd is het niet klaar. Geen enkele IT omgeving draait helemaal vanzelf, beheer blijft nodig. Componenten kunnen stuk gaan, disken raken vol, updates moeten geïnstalleerd worden.

De oplossing

Hype Automatisering kan monitoren op vele kritieke punten en ingrijpen voordat het fout gaat. Ook komen we graag met regelmaat op locatie om via korte lijnen problemen te verhelpen en vragen te beantwoorden. Altijd bereikbaar zijn en verantwoordelijkheid nemen voor het functioneren van uw IT is het idee achter Hype Automatisering.

Helpdesk

Onze deskundige 1e, 2e en 3e lijns supportafdeling is voorzien van enthousiaste, gecertificeerde specialisten die u graag verder helpen.

24×7 Storingsdienst

De Hype 24×7 dienst is stand-by zodat alle mogelijke storingen direct verholpen kunnen worden.

Remote Monitoring

We beschikken over geavanceerde systemen voor het real-time monitoren van uw ICT-omgeving.

Regelmatig op locatie

Onze consultants komen geregeld bij u langs voor advies en het implementeren van oplossingen.

Rapportage

U ontvangt een duidelijk verslag van al onze werkzaamheden. Van de bezoekverslagen tot een heldere kwartaalrapportage van uw netwerkstatus.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer