Rapportage & BI

Business intelligence met Microsoft Power BI

De uitdaging

Wij bieden hulp aan organisaties bij het verzamelen en presenteren van stuurinformatie. Door de jarenlange ervaring met Microsoft Business Intelligence (BI) zijn we in staat om voor iedere vraag (groot of klein) de juiste oplossing te adviseren. We leveren echter niet alleen het advies, maar dragen ook zorg voor de implementatie.
Op basis van SQL server technologie levert Microsoft al jarenlang Business Intelligence oplossingen. Niet voor niets behoren ze daarom tot de belangrijkste BI leveranciers ter wereld. Het nieuwste BI product van Microsoft is Power BI. Hiermee voorziet Microsoft in de behoefte van de eindgebruiker om zelfstandig nieuwe inzichten te creëren.

De oplossing

Onze consultants komen graag bij u langs voor de inrichting van Microsoft Power BI. We helpen u met het importeren van uw kengetallen en relevante data sets uit een breed scala aan administratieve programma’s.

Op basis van uw gegevens, maken we vervolgens dashboards die u een helder inzicht verschaffen in de actuele staat van uw ondernemingen en stuurgegevens bieden voor verschillende lagen van het management.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer