Netwerkbeheer

Een veilig en betrouwbaar netwerk

De uitdaging

Het computernetwerk is inmiddels veel meer dan een middel om bestanden en printers te delen. Een snel en stabiel netwerk is noodzakelijk voor toegang tot cloud applicaties, telefonie maar ook voor kassa’s, PIN-apparaten, alarmsystemen, camera’s, toegangscontrole etcetera.
De beveiliging van uw netwerk -en daarmee uw gegevens- is cruciaal. Zoekt u een partner die proactief adviseert op het gebied van backupverbindingen, netwerkbeveiliging en hoogwaardige innovatieve oplossingen?

De oplossing

Dan bent u bij Hype aan het goede adres! We werken nauw samen met de grote internetproviders om te zorgen dat u altijd van uw netwerk op aan kunt.

Onze netwerkbeheerders hebben een ruime ervaring met routers, switches en firewalls van onder andere Cisco, Juniper, HP, Aerohive en MikroTik. Na het ontwerp en de implementatie, verzorgen we ook de monitoring van uw netwerk en adviseren we actief over nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer