Exact software dealer

Toonaangevende software voor administratie, HRM, CRM en ERP

Exact Globe

Naast een zeer betrouwbare partner in systeembeheer, is Hype Automatisering ook al jaren een toonaangevende dealer van Exact administratieve software. Exact zorgt voor een geïntegreerd back office, dat als basis dient voor uw gehele bedrijfsproces,
zowel binnen afdelingen als vestigingen onderling. De onderdelen financieel, logistiek, HRM, relatiebeheer, projecten en productie geven een realtime inzicht in de waarde van uw bedrijf.

Exact Synergy Enterprise

Ook voor Exact Synergy (Enterprise) kunt u bij Hype Automatisering terecht. De bedrijfssoftware voor Business Process Management structureert uw bedrijfsprocessen tussen back- en frontoffice, het zogenaamde workflow management. De software is volledig geïntegreerd met Exact Globe. Er is ook een HRM koppeling beschikbaar voor een overzichtelijke personeelsadministratie, naast een CRM pakket voor het structureren van klantinformatie. Exact is ook aanbieder van ERP software voor het vloeiend laten verlopen van uw bedrijfsprocessen.

Van Hype Automatisering mag u verwachten dat de Exact software perfect in uw onderneming wordt geïnstalleerd en geïmplementeerd. Daarnaast verzorgt Hype op een informele wijze de cursussen voor uw medewerkers, het inrichten van uw administratie en uiteraard alle bijbehorende support.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer