Wi-Fi

Betrouwbare draadloze infrastructuur

De uitdaging

Is het Wi-Fi-signaal te zwak? Zoekt u een betrouwbare oplossing voor uw productielijn of fabriek? Wilt u een gedegen advies voor uw nieuwe bedrijfspand?
Of faciliteert u Wi-Fi voor uw klanten of gasten? Zoekt u heldere rapporten en inzicht in de verplaatsingen van de bezoekers door uw winkel?

De oplossing

Dan bieden onze Wi-Fi-oplossingen uitkomst. We beginnen met een site-survey waarin we de situatie ter plaatse doormeten en intekenen. Op basis van uw wensen en de uitkomsten van de site survey, kiezen we de juiste oplossing: van een eenvoudig access point tot een centraal beheerde cloudoplossing voor honderden access points.

Aerohive Networks

De technologie van Aerohive biedt organisaties van elke omvang de mogelijkheid om een beroep te doen op mobiele technologie om de productiviteit te verbeteren, de betrokkenheid van klanten te vergroten en de groei van hun onderneming te bevorderen. Het in eigen beheer ontwikkelde mobiliteitsplatform van Aerohive wordt gebruikt door meer dan 14.000 bedrijven in alle delen van de wereld. Dit platform maakt gebruik van de voordelen van de cloud en een gedistribueerde architectuur om klanten ge├»ntegreerde, intelligente, vereenvoudigde en kosteneffici├źnte netwerken te bieden.

wifi
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer