VOIP

Voice over IP

Hosted IP telefonie (HIP)

Met VoIP telefonie kunt u afscheid nemen van uw huidige telefooncentrale. In plaats daarvan gaat u gebruik maken van een moderne telefooncentrale in de cloud. Binnen uw organisatie is niets anders nodig dan een internetverbinding en telefoontoestellen die van deze internetverbinding gebruik gaan maken.
Dit levert enorme voordelen op. Niet alleen financieel, maar ook wat betreft schaalbaarheid, flexibiliteit en bereikbaarheid. Hosted IP (HIP) telefonie is een uiterst complete en gebruiksvriendelijke virtuele telefooncentrale, die op basis van ervaringen van eindgebruikers binnen zowel kleine als grote organisaties is ontwikkeld.

De voordelen

Om te beginnen levert HIP u flinke kostenbesparing op. Zo heeft u nog maar één verbinding met het internet nodig in plaats van meerdere telefoonlijnen. Omdat u geen gebruik meer maakt van uw huidige fysieke telefooncentrale komen de kosten voor onderhoud, reparatie en vervanging daarvan te vervallen. In plaats daarvan betaalt u maandelijks een vast laag bedrag per gebruiker.

Lage belkosten

U gaat mogelijk veel minder betalen per gesprek dan in uw huidige situatie. Cloudet hanteert een concurrerend beltarief voor het bellen naar vaste nummers binnen Nederland, buiten Nederland en naar mobiel.

Eenvoudig beheer

HIP beschikt over een geavanceerde en gebruiksvriendelijke Nederlandstalige beheeromgeving waarmee u al het telefoonverkeer beheert. Het maakt niet uit of dat nu het telefoonverkeer voor één locatie of meerdere locaties is. Bijvoorbeeld het aan- en afmelden van toestellen, maar ook het routeren van telefoongesprekken. Het is een web-based applicatie. Dat betekent dat u alleen een computer of tablet nodig heeft en een internetverbinding om ermee te werken.

Altijd de nieuwste centrale

HIP is een dynamische oplossing die meegaat met de tijd. U beschikt altijd over de nieuwste telefooncentrale, de nieuwste functies en de beste techniek om al het telefoonverkeer optimaal te beheren. Dit levert naast een flinke besparing ook de garantie van maximale bereikbaarheid op.

Flexibel en schaalbaar

HIP groeit of krimpt mee met uw bedrijf, zonder allerlei technische ingrepen. Toestellen kunnen eenvoudig op het platform worden aangemeld en zijn direct bereikbaar en te beheren vanaf de HIP beheeromgeving. HIP is ongelimiteerd uit te breiden zonder aanpassingen aan hard- en software. Alle toestellen die op HIP zijn aangemeld zijn bereikbaar op basis van gebruikersnaam en wachtwoord verificatie. Overal ter wereld is een toestel met internetverbinding direct via een intern of extern nummer bereikbaar.

Abonnement

HIP is een abonnementsdienst. U betaalt dus alleen voor de functies die u nodig heeft en kunt het abonnement iedere maand kosteloos wijzigen. Het abonnementsbedrag is afhankelijk van het aantal toestellen, het aantal telefoonnummers en de snelheid van uw internetverbinding.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer