Internet

Snel en betrouwbaar

De uitdaging

U zoekt snel en betrouwbaar internet? Wilt meerdere vestigingen op een veilige manier met elkaar verbinden? Wilt u een backupverbinding voor het geval uw internetverbinding door een storing uitvalt?
Is er op uw vestiging alleen traag internet beschikbaar? Wilt u meerdere verbindingen combineren om zo 1 snelle verbinding te krijgen? En graag een 4G-backupverbindin naast uw bekabelde verbinding?

De oplossing

Onafhankelijk advies voor zakelijke internetaansluitingen: Hype Automatisering levert ADSL, VDSL, glasvezel, straal-en 4G-verbindingen via de belangrijkste netwerken van Nederland.

We zijn dus niet gebonden aan één netwerk. Wij leveren diensten via de netwerken van verschillende aanbieders of combineren verbindingen van meerdere leveranciers om redundantie te bieden

Voor het koppelen van uw vestigingen, leveren we een IPVPN, waarmee het verkeer beveiligd, rechtstreeks van vestiging van vestiging gaat. Ongeacht welk type internetverbinding uw vestiging heeft.

ADSL

Hoge dekkingsgraad in Nederland met snelheden tot 20 Mbps / 1 Mbps.

VDSL

Bandbreedtes tot 200 Mbps / 20 Mbps tegen scherpe tarieven en met een sterk groeiende dekkingsgraad.

Gebundelde verbindingen

Gebundelde en symmetrische verbindingen tot 20 Mbps / 20 Mbps over koperlijnen.

Fiber to the home (FTTH)

Met symmetrische snelheden tot 500 Mbps is FTTH zeer geschikt voor organisaties in stedelijke gebieden.

Fiber to the office (FTTH)

Symmetrische verbindingen tot 1 Gbps van KPN, Eurofiber, Tele2 en NDIX op bedrijventerreinen en industriegebieden.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer