Beveiliging

Infrastructuur- en informatiebeveiliging

De uitdaging

IT Security is, meer dan ooit, een belangrijk aandachtspunt. IT beheerders kunnen tegenwoordig geen 100% beveiliging van data meer garanderen omdat ze, door het gebruik van mobiele apparatuur en een toenemende flexibele werkstijl door medewerkers, niet meer weten en overzien welke data op welk apparaat en op welke locatie staat.
De eisen rondom gegevensbeveiliging zijn hoger dan ooit. Regelgeving vanuit de overheid groeit. Een mooi voorbeeld daarvan is de nieuwe meldplicht datalekken. De gebruikersorganisatie krijgt dus steeds meer vrijheid op IT gebied en op hetzelfde moment dienen ICT beheerorganisaties te voldoen aan steeds strengere beveiligingseisen.

De oplossing

Bedrijven en organisaties vinden het vaak lastig om IT security als geheel te overzien. Wat hoort er allemaal bij? Slaan we niets over? Is onze aanpak compleet? IT security is een breed begrip waarbij de organisatorische- en menselijke kanten van IT security minstens net zo belangrijk zijn als de technische aspecten.

Van beleid naar maatregelen

Hype Automatisering heeft als doel om organisaties van begin tot eind te ondersteunen op IT security gebied. Van security beleid tot de vertaling van dat beleid naar praktische technische- én niet-technische maatregelen. Graag helpen we u om uw gegevens in uw bedrijfsomgeving optimaal te beveiligen.

Lees meer over de meldplicht datalekken

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer