Glasvezel op industrieterrein De Valk

glasvezel op industrieterrein de valk
15 december 2017

Industrieterrein De Valk

"Eindelijk een betaalbare oplossing" volgens een Barneveldse ondernemer die al sinds jaar en dag is gevestigd op dit industrieterrein.

Waarom heeft u glasvezel nodig?

Met zakelijk glasvezel bent u als organisatie klaar voor een toekomst waarin niemand meer zonder zeer snel internet kan. Het is nu al zo dat steeds meer software vanuit de cloud wordt aangeboden. Telefonie is bijna altijd VoiP en waarschijnlijk maakt u gebruik van online back-up. Grote kans dus dat u nu al problemen ondervindt met de snelheid van uw huidige verbinding.

Het verschil is groots.

Glasvezel kenmerkt zich door de zeer hoge snelheden die behaald kunnen worden. Anders dan bij kabel en ADSL is de upload net zo snel als de download. Want waarom zou het verzenden van data langer moeten duren dan het ontvangen?

Interesse? Neem gerust contact met ons op.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer