Betaalbaar Zakelijk Glasvezel binnen handbereik!

cloudet fiber
28 maart 2018

Betaalbaar Zakelijk Glasvezel is binnen handbereik voor de bedrijventerreinen De Briellaerd, De Harselaar en De Valk! We zijn er bijna en hebben nog maar een paar intentieverklaringen nodig!

In de afgelopen maanden zijn we in contact gekomen met veel verschillende soorten bedrijven en is het aanbod ook erg interessant gebleken voor bedrijven in verzamelpanden of bedrijven die huurders huisvesten en huurders zelf.

Ook bedrijven waarvan het lopende glasvezelcontract tussen nu en mei volgend jaar verloopt, doen mee met dit project. Logisch, want zij betalen vanaf dat moment tot wel 50% minder voor hun abonnement en krijgen meer bandbreedte.
De mogelijkheid om digitale televisie te kunnen gebruiken, zorgt dat veel schotels binnenkort eindelijk van de daken af kunnen.

Vraagbundelingsfase stopt:
Let op: Op 1 april komt er een einde aan de fase van vraagbundeling. Wij hebben getracht om in deze fase zoveel mogelijk bedrijven te spreken en informeren over dit project en scherpe aanbod. Komende week verwachten we nog een aantal bedrijven te kunnen spreken en extra intentieverklaringen te kunnen optekenen. Daarna gaan we tellen.

Hebben wij u nog niet gesproken en heeft u wel behoefte aan een afspraak? Neem dan snel contact op met Raymond Willemsen, accountmanager bij Hype Automatisering via 06-19622888 of Raymond@Hype.nl.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer